Cu mașina veche la spălat - MIRCEA BRAVO

   Vizionare 381,717

MIRCEA BRAVO

Acum 2 luni

Actori: Dragoș Stan și Mircea Popa
Regie: Cristi Ilișuan
Imagine: Tudor Păsat
Pentru colaborări, promovări, booking sau premii, aștept mesajele voastre aici: office@mirceabravo.ro

Vreau să mă și prezint puțin (pentru cei care sunteți curioși). Sunt Mircea Bravo și acest clip este realizat cu ajutorul echipei mele (scenariști, cameramani, oameni pe regie, actori, oameni la montaj). Ne dăm cu toții silința să creăm cel mai bun conținut pentru voi și să fim de fiecare dată originali în idei și execuție. Cine vine cu o idee copiată este exclus din echipă. Glumesc. Doar îl batem până se jură că nu mai fură.

Am început în 2014 cu diverse videouri cu camera ascunsă (așa-zisele farse). Am fost prin toată țara, am filmat în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Constanța, Iași, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Zalău, Bistrița, în principiu peste tot. După un an, lumea a început să mă recunoască și nu mai puteam face farse. Pentru mine a fost un moment greu. Dar colegului meu, Cristian, i-a venit ideea să filmăm cu camera la vedere, sub forma unui reportaj, transformând astfel dezavantajul notorietății într-un avantaj. Astfel, am început să călătorim și să filmăm prin lume (Marea Britanie, Franța, Spania, Belgia, Rusia, Austria etc.). Ne-am propus ca prin fiecare reportaj să vă facem să râdeți, dar și să vă oferim informații valoroase despre locurile în care am filmat: INFOTAINMENT. De la information + entertainment. Știu că v-ați prins oricum din prima. Prin aceste reportaje am prezentat tot felul de evenimente, destinații, festivaluri, lucruri interesante.


În 2016 am hotărât să facem încă un pas. Așa au apărut primele noastre scheciuri. Mici filme la care era nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte, tot felul. Ca orice lucru de care ne-am apucat, evident că și la scheciuri am vrut să fim cei mai buni și să vă oferim calitate. Ne-am extins echipa, am adus cel mai bun cameraman, cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să vă uitați la videouri. Știți când vă zgârie la urechi sunetul la anumite scheciuri? Noi am zis că nu vă putem face asta. Mai apoi am adus în echipă oameni care să se ocupe de scenarii, oameni pe idei. Și cu idei. Pentru că ar fi imposibil ca un singur om să aibă în fiecare săptămână o idee tare de video. Eu așa zic.


Sunt sigur că nu toate videourile vă plac. Nu-i nimic, nu vă întristați, e normal. Unele se adresează tinerilor sub 20 de ani, altele celor peste 30. Tot tineri și ei. Dar vreau să vă asigur că fiecare video e creat ca să vă facă să râdeți.


Vă mulțumim că ne urmăriți și, după cum știți deja, puteți să ne susțineți prin like, comment, share, subscribe, follow, stalking etc. Dacă le faceți măcar pe primele trei, hai patru, sunteți fani categoria I.

Comentarii
Andrei bogdan Tofan
Andrei bogdan Tofan Acum 5 Zile
Nu mai faci clipuri cu domnul? Mi-a plăcut la nebunie :))))
Hi Okey
Hi Okey Acum 8 Zile
Asta este cea mai proasta glumă pe care am auzit-o și văzut-o vreodată ! NU toate Volkswagen-uriile sunt din 94-98 prietene ( de fapt nici nu cred că mai există așa vechi și dacă mai există sunt extrem, extrem de puține ) ! Hai sa nu mai facem glume de branduri auto de lux precum Volkswagen, Mercedes-Benz, Lexus etc, branduri cu un renume in industria auto ! Daca mâine o să aduc un Mercedes-Benz A class W169 din 2006 și o să îl pun langa un Hyundai Santa Fe din 2020 spălat și polisat acel Hyundai Santa Fe o să arete ca un Lamborghini Hurus pe lângă acel Mercedes A class W169 ! Mai bine spălau acel Polo, îl polisau ( precum a făcut-o cu acel Q8 ) după care să îl pună langă acel Q8 și apoi ne uitam altfel și la acel Polo, garantez asta ! Daca vin cu un Touareg din 2019 face praf din TOATE punctele de vedere pe acel rahat de Q8 ( nu că nu a făcut-o deja in teste și Vs-uri de vreo 7 sau 8 ori ) ! O apropo, persoanele care au modele Volkswagen din 2006 ( și chiar și mai vechi din 2000 și întreținute ) - 2020 NU merg la orice spălătorii auto mai ales cu 2 locuri și un idiot care arată de parcă că vine de la porci și care habar n-are de mașini, uitasem asta ! Îmi place că ii spune la un moment dat că mașina e murdara și datoria lui este sa o spele, sa o curețe 🤣🤣🤣🤣 !!! La ăsta nu-i dădeam nici măcar o Dacie Logan din 2004 cu rugină la praguri la spălat ! La ce fata are doar acel Q8 ii vine la spălătorie, mare afacere, mare firmă cu un singur client și 0 angajați ! Atenție, știu foarte bine că este o ,,glumă,, dar asta este prea de tot !
vlad 977
vlad 977 Acum 25 Zile
super tare clipu😂😂😂
adi dinamo
adi dinamo Acum lună
Interesant ca masina din-nauntru e mai murdara decat a lui Mircea :))
Florin Lamba
Florin Lamba Acum lună
🦧🦧😅😅😅🕺🕺🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂
1234
1234 Acum lună
1:45 😂 penala faza
Cătălin Lechin
Cătălin Lechin Acum lună
Tare ...amuzant tare🤣🤣🤣
Radu Marta
Radu Marta Acum lună
Practic l-a platit sa isi spele masina in alta parte :)))))
Edy
Edy Acum lună
Bine ca nu prea se reflecta asta si in realitate. Saracii cu masini scumpe (pe care nu si le permit) si le spala singuri la fise. Nu prea dai de ei prin spalatoriile cu angajati.
Sorin Dan
Sorin Dan Acum lună
GhG power 😂
DCArtcraft
DCArtcraft Acum 2 luni
La episodul asta trebuia si continuarea ....
sofia croitoru
sofia croitoru Acum 2 luni
👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏
Ferenc Beno Ferenc
Ferenc Beno Ferenc Acum 2 luni
Wc -ul 🤣🤣🤣
Maty Samu
Maty Samu Acum 2 luni
Fă mai lugi vlogurile
Marius Crisan
Marius Crisan Acum 2 luni
Nota 10 pt amandoi actorii :)
Niculae Marius
Niculae Marius Acum 2 luni
Mie îmi place mai mult domnul acesta decât de Cucu mai vreau clipuri cu dânsul
Mihai
Mihai Acum 2 luni
O mizerie romaneasca
SEO AdWords ro - Digital Advertising
SEO AdWords ro - Digital Advertising Acum 2 luni
mirceo masina ta nu arata a " bengoasa" ?
Вусал Джафаров
Вусал Джафаров Acum 2 luni
Mircea, please add English subtitles to your videos. I'm from Azerbaijan and I liked one of your videos with subtitles. I want to watch more. Please!
Romeo Brasoveanu
Romeo Brasoveanu Acum 2 luni
Mda.... ar fi timpu sa puneti mâna sa lucrati! Nu numa vorbe.... vorbe aiurea bla bla bla si ce.... pierdere de timp ... pune mâna si bagã Tataie daca ai firmã .... ia uite ma unde am ajuns.... pfff sut in cur
Beni Bogosel
Beni Bogosel Acum 2 luni
De-aia merg la spalatorii unde o spal singur. In 10 minute am rezolvat, si nu stramba din nas nimeni la cat e de murdara masina.
Rares&Janina Popescu
Rares&Janina Popescu Acum 2 luni
CE FACI MA?
MasterBig RolandVlad
MasterBig RolandVlad Acum 2 luni
😜
Toxin
Toxin Acum 2 luni
Unde este spalatoria ? Eu chiar caut o spalatorie buna in cluj unde sa fie seriosi !Multumesc
Cathy Diaz
Cathy Diaz Acum 2 luni
na.to/milfdatmeelmi9 È difficile dire perché gli azionisti delle maggiori società siano riuniti in interi raggruppamenti della loro specie. È generalmente accettato che gli elementi del processo politico saranno identificati come contendenti per il ruolo di fattori chiave.🔥 しかし、現代の社会保護区の代表者は、セクター間で連想的に分散することができます。従来の製造に取って代わることを目指しているナノテクノロジーは、政治参加の方法にすぎず、考え方によってのみ制限されます。紳士、人事訓練の境界、そして身近なものの新鮮な見方は、確かに活性化のための適切な条件のための新しい視野を開きます。考えるべきことがあります。専ら総合的に開始された制度化の勝利の明確な兆候が明らかになっています。
Fechete Zsolt
Fechete Zsolt Acum 2 luni
Și eu mă un passat B6 și mi-ai adus aminte de faptul că într-o zi un vecin mi-a zis " auzi ști de unde vine emblema VW ??" ZIC NU! - De la Wc vine 😆😆😆 am murit atunci 😆😆😆 Prea tare clipul tau 🤘🤘
Hi Okey
Hi Okey Acum 8 Zile
Înseamnă că dacă o să-i aduc la vecinul tău idiot ( din toate punctele de vedere ) un Bentley Continental GT și îi ascund logoul, o să zică că este un Wc coupe 🤣 🤣 🤣 ! Dada viitoare spune-i la vecinul tău idiot că ar vrea sa aibă un ,,wv,, de 188.000 euro și un V10 sub capotă ? Și tot odată să aibă puțin respect de branduriile auto de lux, că s-ar putea că Passatul tau B6 să fie mai dotat decât casa lui ! !
Manolache Andrei
Manolache Andrei Acum 2 luni
mai sunt oameni care isi spala masinile la spalatorii? de self service nu s-a auzit la cluj?
Radu Florian
Radu Florian Acum 2 luni
Tare faza ia dat 100 de leí sa isi ia cotetul,veceul sa plece 😂😂😂😂😂😂😂unde e spalatoria asta ca ma duc si eu😂😂😂😂😂
Joker Emi
Joker Emi Acum 2 luni
Am patit-o in realitatea Oradiei. Au refuzat sa-mi spele masina, ca era murdara in interior. Ce-i drept carasem niste ciment si s-a spart un sac. Vezi Doamne, ii infunda aspiratorul. Mi-a fost prea lene sa sun la OPC, dar acum parca imi pare rau ca n-am sunat. Unii zici ca au salon SPA, nu o buda de spalatorie, ca asa si arata, ca o buda.
razoareleF
razoareleF Acum 2 luni
Sper ca nu s-a supărat Cristi că i-ați vorbit mașina de rău...!
LucianSGS
LucianSGS Acum 2 luni
Ce frumos audi
Băgător de seamă
Băgător de seamă Acum 2 luni
🤣🤣
mihai lungu
mihai lungu Acum 2 luni
😂😂
Alexandra Andreea
Alexandra Andreea Acum 2 luni
Vând golf 4
Elena Darjoanca
Elena Darjoanca Acum 2 luni
Și la Bv.avem asemenea spălătorie,👍
Andrada Iancu
Andrada Iancu Acum 2 luni
Andrada ❤️❤️❤️🤑🤑💪💪💪💪💪😎😎😎😎🦌🦌🦌🦌😭🍇🛂
Vasi Vasi
Vasi Vasi Acum 2 luni
Am murit 😂😂
Mircea Țirban
Mircea Țirban Acum 2 luni
Așa se îngroapă afacerea, iei 30 dai 100 ca să plece.
Ana Moldovan
Ana Moldovan Acum 2 luni
Incredibil de tare ! Bravo echipei !
Simona Birsan
Simona Birsan Acum 2 luni
Îi super
Adi vlog
Adi vlog Acum 2 luni
Finalul a fost genial! 🤣👍
Miha M
Miha M Acum 2 luni
Super spălătoriile cu fise! Jegurile astea de spălători sa dispară
Alberto Costea
Alberto Costea Acum 2 luni
O sa ma duc si eu cu un Aro din '80 dupa un scurt traseu de off-road, pe la ei in vizita...
George George
George George Acum 2 luni
Va rog like pentru o pagina de faceboook la inceput: Livratorul de fotbal
Aly Aly
Aly Aly Acum 2 luni
Asta e începutul la ce nivele sa ajuns....
Aly Aly
Aly Aly Acum 2 luni
Exact asta e România! Din păcate......
VALY VLY 19
VALY VLY 19 Acum 2 luni
ropost.info/name/Qf-LK8mzSkga0Q6MWQnS1g.html
Badila Simion-Andrei
Badila Simion-Andrei Acum 2 luni
Spală fain spălătorie asta? Si unde ii? Am si eu o budă sa o splele
solaris
solaris Acum 2 luni
Fite de snobi., Pe o strada pietonala din centrul orasului era un salon de coafura, in geam avea un afis: ne rezervam dreptul de alege clientii ! Aroganta lor n-a tinut prea mult, si clientii au uzat de dreptul de asi alege salonul ! :)
Mercado Social
Mercado Social Acum 2 luni
Mirciulica pune in scena si o parodie cu metoda Loverboy*** intr -o maniera sa deschida mintea multor tinere care pot fi vulnerabile.
Kill The Idols
Kill The Idols Acum 2 luni
Este trist frate,,,când ești etichetat după mașina pe care o ai,,,de când lucrurile îți dau valoare?,,,tu dai valoare lucrurilor.Tragic comedie made in Mirciulica,,respect frate.
TheMrPavelush
TheMrPavelush Acum 2 luni
prea tare :)))))))))))))))))))))))
Camper Vagabond
Camper Vagabond Acum 2 luni
Da, super tare ideea! 😀
x master
x master Acum 2 luni
Super grozav! Succes în continuare cu filmuletele !
Radu
Radu Acum 2 luni
Eu mai stăteam până ce dădea vreo 5 milioane si dupa poate plecam:)
Ruben Ilyes
Ruben Ilyes Acum 2 luni
Hai ia milionul asta si pleacă si ii da 50 de lei🤯
MIRCEA BRAVO
MIRCEA BRAVO Acum 2 luni
Nici bani de recuzita nu am avut :)
Lorincz Robert
Lorincz Robert Acum 2 luni
Ai auzit de earth2.io este o lume virtuala unde poti sa achizitionezi teren ori unde in lume este inca in stadiul 1 si in viitor va fi un joc imens VR si nu numai, gen 'Ready player one' sau 'Matrix' unde daca ai proprietati poti construi sau crea ce doresti tu gen bussines , casa , fabrica , resort ...etc sau ai posibilitatea de a vinde terenul sau sa il dai in chirie :) acesta este un cod cu 5% off pentru orice achizitie de teren MXLFH4L7SV ... merita studiata aceasta platforma noua pare foarte interesant si profitabil in termen lung desigur daca fac si ceea ce promit dar riscuri sunt la orice investitie de aceea nu sugerez sa investiti toti banii vostri extra :) doar cu cap ! :)
Vlaicu Dragos
Vlaicu Dragos Acum 2 luni
Spor de rusine🤣🤣
Alexadra Kamelia
Alexadra Kamelia Acum 2 luni
Nici chiar asa.... Cine muncește cinstit pentru o mașină pana termina ratele se invecheste.... Acum nici WC sa o numesc nu îmi vine
Maestrul Gamer
Maestrul Gamer Acum 2 luni
Macar a primit 100 de lei.Cu aia poate sa mearga la alta spalatorie.
Cristian
Cristian Acum 2 luni
asa se intampla.. sunt uni spalatori se uita la tine.. doamne zici ca sunt directori si ai venit sa ii deranjezi cu 1 dacie sau renault.. am fost cu reno ca o folosesc pt munca si am si un seria 5...la seria 5 erau asa bucurosi parca dadeau cu alta apa.. acum au bagat autoamat totul si... si acum sunt jobless... acum sa spele wc uri ca reno nu le a placut.. nici patronul nu ii agrea dar nu gasea oameni. asta inseamna sa fi prost!
Madalin jugravu
Madalin jugravu Acum 2 luni
Genial 😂😂😂😂
Made by Constantin
Made by Constantin Acum 2 luni
Unde este spălătoria vreau să merg și eu chiar am nevoie de niste bani 🤣🤣🤣 a mea este așa de murdară nici nu-ți mai dai seama ce marcă este🤣🤣🤣.
Garosul
Garosul Acum 2 luni
Hahahah...easy money !!!
dau de pica netu
dau de pica netu Acum 2 luni
trebuia la final sa te intorci cu BMW - ul
Claudiu Dobre
Claudiu Dobre Acum 2 luni
Genial :)
W203 W203
W203 W203 Acum 2 luni
Asta era un passat Lite ?
Hero the pug
Hero the pug Acum 2 luni
Trebuia să vi cu BMW-ul după🤑🤑🤑😎
I A
I A Acum 2 luni
Cum lângă bloc spălătorie? Gălăgie pentru locatari, păcat!
Livius Veres
Livius Veres Acum 2 luni
Trebuie sa îmi zici și mie unde e spălătoria asta, unde se dau bani ca sa pleci 😄
io ro
io ro Acum 2 luni
Fain omu mai vagal în clipuri
Alexandra Stancu
Alexandra Stancu Acum 2 luni
:)))))
[M.R]Madara
[M.R]Madara Acum 2 luni
Spălătoria din Gheorgheni 😂😂
geocrisanda
geocrisanda Acum 2 luni
Nu inteleg de ce nu ți-ai spăla singur mașina!? Lene, putoare, șmecherie, snobism... ca na, unu ii romanu' nostru. Veniti in vest, fiecare își spală mașina proprie si nu le cad mâinile! Cat mai avem de învățat și-mi pare ca de 30 de ani privim la cine nu trebuie și nici nu vrem să ascultăm pe cine trebuie...
Vlad
Vlad Acum 2 luni
Ma asteptam să fie reclama la un self car wash :))
OmuWithFrunze
OmuWithFrunze Acum 2 luni
cu un bmw 2019 nu zic mai nou :))))))))))
Elisa Chindris
Elisa Chindris Acum 2 luni
😂😂😂
Little princess
Little princess Acum 2 luni
Mooor, spălătoria de lângă mine :)))
Max Man
Max Man Acum 2 luni
Ba da exista,pentru ca toate s cu curu n sus in Romania...pina si spalatorii de masini au ajuns mari smecheri...
Adrian
Adrian Acum 2 luni
Ce model de audi e ala? 😁
Alina Mocanu
Alina Mocanu Acum 2 luni
In Germănica stau băețaşii cu mâna la cersit si in Românica îs proprietari de Bemveu. 👌🏽
Rodica Morosan
Rodica Morosan Acum 2 luni
Uauuuu
Daniel Tinca
Daniel Tinca Acum 2 luni
😂😂😂👍
32mace
32mace Acum 2 luni
A jucat asa de bine spalatorul incat simteam toxicitatea xD
Ionut Merutia
Ionut Merutia Acum 2 luni
Nu-i prea veche, e prea murdară 😂😂😂
Games Fun
Games Fun Acum 2 luni
Pfiuuu... Asta da! Tare! Felicitări!
Thru the Galaxy
Thru the Galaxy Acum 2 luni
Tocami de-aia tota lumea se duce la jetoane. Am vz si AMG GT la jetoane
Alexandru Gherman
Alexandru Gherman Acum 2 luni
Și tu și Andrei ne-ați zăpăcit cu Polo asta ( mașina cameramanului ) altă mașină nu ati mai găsit și voi..? Oricum slăbuț clip ...si nu are legatura cu mașina. Cred că Pandemia iși spune cuvantul și la voi ...( lipsă de imaginație si de creativitate )
Andreea Ionela
Andreea Ionela Acum 2 luni
Mi se pare mie sau "sefu' " are sprâncene desenate/făcute?
Andrei Zamfir
Andrei Zamfir Acum 2 luni
Ce atenta ai fost la detalii, pensata mica si actorul asta 😅
Gratiana Dumitrescu
Gratiana Dumitrescu Acum 2 luni
Tareeee rău, talentat esti👍💋
Andreei 1
Andreei 1 Acum 2 luni
fa partea 2 cu o tesla
google user
google user Acum 2 luni
La cat mai multe spalatorii de genul asta. As câștiga ceva bani 😂😂😂
Blue Pink
Blue Pink Acum 2 luni
Eu cand merg cu Cielo 🤣
Laura Bocancea
Laura Bocancea Acum 2 luni
Cu Haurentiu vrem postări sau cu Mihaela 🤗👍🤗👍🤗🤗
Crinel Ciolea
Crinel Ciolea Acum 2 luni
Asa vreau si eu să-mi spăl masina
Cringu Alexandru POPA
Cringu Alexandru POPA Acum 2 luni
Comedie, comedie, dar pare ceva real, ceva ce chiar se întâmplă pe la noi prin tara...
CatchMe InLondon
CatchMe InLondon Acum 2 luni
😆😆😆🇷🇴🍻🇬🇧
Orsa Adrian
Orsa Adrian Acum 2 luni
Mă așteptam să zică coteț sau cazan dar nu budă 😂😂😂
Alex Mif
Alex Mif Acum 2 luni
Vreau si eu acolo la spalatorie...ne dati adresa ? Cu teleguta mea am sanse sa fac mai multi bani 😁
Mobil 696
Mobil 696 Acum 2 luni
Faceți și cu taximetriști. Astăzi așteptăm în fata boxelor pt spălare auto cu fise la Mall Timișoara. Vine un retard de taximetrist de la firma Tudo și se pune perpendicular în fata mea la întrarea în boxe. Dau sa întru după ce și a terminat de spălat mașina cel din boxă și îl claxonez pe taximetrist sa se mute ca să întru în boxa, sta câteva secunde procesează și se da înapoi blocand boxa de lângă. Bag mașina în boxa și apoi ma duc la mașină lui și ii spun ca rândul este de unde am întrat eu la spălat, se uita la mine cu o fata de retard și spune ca el a crezut ca acolo e parcare nu ca așteaptă sa între lumea la spălat mașina. Adică idiotul vede ca stau parcat în fata boxei la 2m și astep sa se elibereze și el se pune perpendicular pe întrarea din boxă și așteaptă sa vadă ce boxe se eliberează și sa între primul deși mai erau 2 mașini ce așteptau civilizat lângă mine în fata boxelor. Cum dracu sa suporți atunci taximetriști, nu am văzut șoferi mai idioți, marea majoritate, nu semnalizează, parchează aiurea, sunt agresivi în condus și nesimțiți de câte ori au ocazia. Sper sa se ducă dracu, sa fie cati mai mulți uberisti sau alții care știu ce e bunul simt.
Tu ce cadou îi faci? - MIRCEA BRAVO
04:07
MIRCEA BRAVO
Vizionare 297 K
Nikolas Sax - Sunt cel mai mare prost [Official Video] 2021
3:09
Bunica lui Mircea Bravo reacționează la Dacia mea!
11:56
De ce își fac romii case mari? - MIRCEA BRAVO
19:24
Negocieri în piața din Dubai - MIRCEA BRAVO
15:28
Cum se vând casele după pandemie - MIRCEA BRAVO
05:35
Vom mai filma clipuri cu bunica? - MIRCEA BRAVO
16:04
Valoarea Faptei. Mircea Bravo (10 04 2021)
57:44
Când îți speli mașina - MIRCEA BRAVO
03:06
MIRCEA BRAVO
Vizionare 952 K
Mașina în care nu a murit NICIUN OM! - Volvo XC90
12:14
Nikolas Sax - Sunt cel mai mare prost [Official Video] 2021
3:09
Cleaning up after PUBG games - Janitor
2:27
Viva La Dirt League
Vizionare 527 K
*Toy Story* Commentary
25:21
Dylan Is In Trouble
Vizionare 445 K
Honest Trailers | The Oscars (2021)
8:16
Screen Junkies
Vizionare 665 K
FARSE DE PE TIKTOK DE 1 APRILIE!!!
5:37
Andra Gogan
Vizionare 245 K