Tipuri de colegi enervanți la birou - MIRCEA BRAVO

   Vizionare 313,645

MIRCEA BRAVO

Acum 3 luni

Pentru colaborări, promovări, booking sau premii, aștept mesajele voastre aici: office@mirceabravo.ro

Vreau să mă și prezint puțin (pentru cei care sunteți curioși). Sunt Mircea Bravo și acest clip este realizat cu ajutorul echipei mele (scenariști, cameramani, oameni pe regie, actori, oameni la montaj). Ne dăm cu toții silința să creăm cel mai bun conținut pentru voi și să fim de fiecare dată originali în idei și execuție. Cine vine cu o idee copiată este exclus din echipă. Glumesc. Doar îl batem până se jură că nu mai fură.

Am început în 2014 cu diverse videouri cu camera ascunsă (așa-zisele farse). Am fost prin toată țara, am filmat în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Constanța, Iași, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Zalău, Bistrița, în principiu peste tot. După un an, lumea a început să mă recunoască și nu mai puteam face farse. Pentru mine a fost un moment greu. Dar colegului meu, Cristian, i-a venit ideea să filmăm cu camera la vedere, sub forma unui reportaj, transformând astfel dezavantajul notorietății într-un avantaj. Astfel, am început să călătorim și să filmăm prin lume (Marea Britanie, Franța, Spania, Belgia, Rusia, Austria etc.). Ne-am propus ca prin fiecare reportaj să vă facem să râdeți, dar și să vă oferim informații valoroase despre locurile în care am filmat: INFOTAINMENT. De la information + entertainment. Știu că v-ați prins oricum din prima. Prin aceste reportaje am prezentat tot felul de evenimente, destinații, festivaluri, lucruri interesante.


În 2016 am hotărât să facem încă un pas. Așa au apărut primele noastre scheciuri. Mici filme la care era nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte, tot felul. Ca orice lucru de care ne-am apucat, evident că și la scheciuri am vrut să fim cei mai buni și să vă oferim calitate. Ne-am extins echipa, am adus cel mai bun cameraman, cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să vă uitați la videouri. Știți când vă zgârie la urechi sunetul la anumite scheciuri? Noi am zis că nu vă putem face asta. Mai apoi am adus în echipă oameni care să se ocupe de scenarii, oameni pe idei. Și cu idei. Pentru că ar fi imposibil ca un singur om să aibă în fiecare săptămână o idee tare de video. Eu așa zic.


Sunt sigur că nu toate videourile vă plac. Nu-i nimic, nu vă întristați, e normal. Unele se adresează tinerilor sub 20 de ani, altele celor peste 30. Tot tineri și ei. Dar vreau să vă asigur că fiecare video e creat ca să vă facă să râdeți.


Vă mulțumim că ne urmăriți și, după cum știți deja, puteți să ne susțineți prin like, comment, share, subscribe, follow, stalking etc. Dacă le faceți măcar pe primele trei, hai patru, sunteți fani categoria I.

Comentarii
Simona Breban
Simona Breban Acum 15 Zile
Colegul psiholog tip întotdeauna fericit si cu râvnă cred că toate companiile au unul ca să-i motiveze oamenii să dea cât mai mult randament. Încă când mai vine ăla pe la tine e bine, se mai poate randament. Când vine stresantul atunci îi bai, vampir la pozitivitatea ta si in loc iti pune gonoaiele cu care vine.
Simona Breban
Simona Breban Acum 15 Zile
Colegul/colega care vorbește de te înnebunește si dacă găsești o portiță sa spui ceva, vorbește peste si se indigneaza si întreabă sarcastic dacă te-a întrerupt cum că tu l-ai întrerupt, si continuă să vorbească nonstop. Colegul care aduce tot stresul din viata lui si ți-l spune tie că vrei că nu vrei să-l asculti. Si ți-l spune asa cu nervi zici ca e actor ce joacă-n teatru. Colegul care tușește, strănută, face fete, semne, își atinge nasul, își scoate limba, clipeste cu ochii într-o anumită cadență, etc... Colegul care prin coincidență îți iese înainte pe neașteptate. Colegul/colega care nu vrea sa fie uitat/uitată. Întotdeauna își face aparenta când vii si pleci de la servici si întotdeauna înainte de weekend ca să nu uiti de servici, să-ți stea pe cap si in weekend.
Ioana pop
Ioana pop Acum 18 Zile
Collège care scoate altii colegi in situatii penibile !
i-mm-o res
i-mm-o res Acum 29 Zile
comentariile is dovada clara ca ne tragem din comunisti .
1000 arch
1000 arch Acum lună
Și nelipsitele colege libidinoase care găsesc în orice formă alungită un penis și în orice lichid spermă și care dau startul glumelor sexuale de adolescent la pubertate. Aceleași colege care pun meme-uri pornografice pe grupul firmei și se cred cool pentru asta.
1000 arch
1000 arch Acum lună
Colegul care întârzie 2 ore și așteaptă să plece șeful ca să fumeze în birou după programul normal, deși mai sunt oameni în preajmă care trebuie să își închidă și ei taskurile.
1000 arch
1000 arch Acum lună
Șeful pe care îl doare în cur cât lucrează angajații, nu îi apreciază pe cei care muncesc, îi promovează pe cei pe care îi vede cu tupeu sau că încearcă să înșele munca. Aici vorbim, desigur, despre șeful șmecheraș de București.
1000 arch
1000 arch Acum lună
Colega care atunci când ș€ful e prin preajmă vine și ,,îți explică" în gura mare diverse lucruri pe care deja le-ai discutat cu ea în prealabil, să vadă șeful și colegii din apropiere ce bună îndrumătoare e ea și ce prost ești tu. De obicei este colega aia cu tupeu și nesimțire cât casa care calcă tot în picioare, doar să iasă ea bine. Când nu e șeful, stă și freacă menta în colț, pe site-uri cu genți sau machiaj.
1000 arch
1000 arch Acum lună
Colegul care doarme la birou 4 zile din 7 și care nu se spală, doar se șterge cu șervețele parfumate sub braț, crezând ca îi acoperă duhoarea. (e colegul susceptibil de masturbare la birou din cauza mirosurilor dubioase pe care le aduce când vine să îți zică ceva, dar și pe care o parte dintre colegi l-au prins în fapt, dar nu a suflat nimeni nimic) - aici nu inventez
1000 arch
1000 arch Acum lună
Colegele care zic ,,noi ne străduim cât putem aici" când le întrebi de ce nu este gata task-ul simplu dat în urmă cu multe ore. Îți zic asta în timp ce dau swipe pe telefonul mobil la toate rahaturile și cred că tu nu vezi asta.
1000 arch
1000 arch Acum lună
Colegul care se laudă cu ce a făcut el și cu cât câștiga la celelalte firme la care a lucrat, dar care au dat faliment și spune că e doar în trecere pe la firma la care ești și tu angajat, că nu se compară cu ce merită el.
1000 arch
1000 arch Acum lună
Colegii care câștigă bani suplimentari pentru proiectul finalizat, dar au pretenția să stai și tu cu ei peste program și să tragi la fel de tare la proiectele lor de rahat, deși tu nu câștigi nimic în plus dacă faci asta și te mint că nici ei nu câștigă în plus pe urma proiectului...
1000 arch
1000 arch Acum lună
Colegele care sunt nepoatele/verișoarele patronului, angajate pentru că pe patron le-a rugat uncheșul și care freacă p*la toată ziua, dar câștigă mai bine decât tine, pentru că banii rămân în familie.
1000 arch
1000 arch Acum lună
Colega care întârzie o oră, stă la fumat 50% din timp, vorbește doar despre horoscop și cancanuri și pleacă acasă mai devreme cu o oră.
1000 arch
1000 arch Acum lună
Tipul de coleg care stă peste program fără motiv, dar nu ca să lucreze, ci pentru că el consideră biroul loc de stat la taclale și la seriale. (COLEGUL CARE ȘI DOARME DE MULTE ORI LA BIROU)
1000 arch
1000 arch Acum lună
Tipul de colegă care nu spală wc-ul și stă cu picioarele pe colac.
1000 arch
1000 arch Acum lună
Tipul de colegă ,,bitchy" care nu lucrează cu echipa, dar ,,lucrează" cu șeful.
Daniela Chiriac
Daniela Chiriac Acum lună
🖕🖕🖕🖕😹😹😹😹💩💩💩💩🤣🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤
Juravle Felicia
Juravle Felicia Acum lună
FELICITĂRI pentru ceea ce faceți !!!
Rodica Teodorescu
Rodica Teodorescu Acum lună
Funny! Alte tipuri de colegi: - cel care tipa in gura mare - cand sunt sefi pe langa, incercand sa te faca de ras. - cel care canta - cel care pune muzicaaa - cel care cere muzica mai tare - cel care vrea alta - cel cu linistea - cel cu casti - cel care freaca menta dar zice ca n-are timp suficient - e chiar primul descris - cel caruia nu-i pasa ca nu merg lucrurile - cel care rezolva lucrurile - cel barfitor - cel care te ia in brate - cel care intra in medical des - cel cu ore pe plus - ...to be continued
1000 arch
1000 arch Acum lună
Cel care muncește cât pentru 3, dar câștigă cât cei care freacă menta.
Aryadne muchas cosas
Aryadne muchas cosas Acum lună
😀 😀 😀 😀
Mariana Hoza
Mariana Hoza Acum lună
Aia care este tot timpul in concediu medical. Sau cea care face cursuri de agiornament care nu folosesc la nimic Sau colega femeie fatala,care imbraca doar haine de marca cumparate din strainatate......si ar mai fi........
Dumitru
Dumitru Acum lună
De asemenea, colegul cu "cearcane" maron in jurul gurii...Acele cearcane se potrivesc perfect cu anusul sefului, sa fie pura coincidenta?
Publicitate SeoAdWords ro
Publicitate SeoAdWords ro Acum lună
Ba Mirceo da cameramanul tau filmează de parcă tot Intr o laba e...o fi ceva deprindere ;)
Marius Stefan Sarca
Marius Stefan Sarca Acum 2 luni
WoW
alexa popa
alexa popa Acum 2 luni
:)))))))))))))))))) superb :)
Art Terapie
Art Terapie Acum 2 luni
Mai exista colegul care nu lucreaza nimic, ruda patronului, care cere tuturor sa ii faca treaba lui si la final de luna el isi ia salariul pe zero munca a lui. Si..culmea colegii ii si fac treaba ca se tem sa nu spuna ceva rau despre ei patronului.
Art Terapie
Art Terapie Acum 2 luni
:)) din cel care facea dus la birou am avut. Totusi avea o motivatie. Era student, mergea cativa km ...dintr-un oras catre altul cu bicicleta pt ca salariul lui era mic sa il dea pe autobuz sau tren (folosea bicicleta ca sa economiseasca banii de transport) si fiind vara transpira si facea dus la job. Dar...noi nu am aflat asta... am fost toti intrebati cine isi intinde tricoul zilnic in baie si de ce?... El si-a mutat tricoul din baie pe caloriferul din biroul comun in care erau si alti colegi. Abia cand colegii din biroul lui au insistat au aflat ca el facea dus si isi usca tricoul transpirat. Era tanar, de la tara, anul 1 de facultate si el facea ce putea mai bine. :) Pana la urma si-a gasit alte solutii.. tricoul a disparut. Dupa cateva luni de naveta cu bicicleta a reusit sa isi inchirieze ceva in orasul in care lucra.
goje danyel
goje danyel Acum 2 luni
Colegul ăla care înjură tot timpul de exemplu 😂
Ioana Vio
Ioana Vio Acum 2 luni
❤❤❤
Ioana Vio
Ioana Vio Acum 2 luni
Nooo😂😂😂😂 tare asta
Muller Thomas
Muller Thomas Acum 2 luni
Cei care se bucură că sunt la serviciu sunt cei însurați de ceva vreme :)
Florin Codoba
Florin Codoba Acum 2 luni
Colegul Manelist Colegul Șmecher Colegul Cocalar Colegul Fițos Colegul Afemeiat 😂😂😂😂😂
Ovidiu Nagy
Ovidiu Nagy Acum 2 luni
One plus 6
MIHAELA BORBIL
MIHAELA BORBIL Acum 2 luni
👍👍👍👍👍
Toxin
Toxin Acum 2 luni
Faza cu pozele este cea mai enervanta
anca lisneanu
anca lisneanu Acum 2 luni
Poți Sami scri.
anca lisneanu
anca lisneanu Acum 2 luni
Ești tare mircea.
anca lisneanu
anca lisneanu Acum 2 luni
Ești şmecer mircea
Dodis Lucian Dragan
Dodis Lucian Dragan Acum 2 luni
Colegul Iuda, genul acela care zice ca nu a copiat munca (excelul, wordul, etc.) de la tine, de fapt el da copy/paste si uneori nu e in stare sa schimbe numele fisierului, dar el sustine ca el a facut munca ! :)))))
Traphik Timothy
Traphik Timothy Acum 2 luni
Nu uita ca exista tipul ala “ sarpe “ daca stii la ce ma refer😂
toni nica
toni nica Acum 2 luni
Mai colaborezi cu Bob Radulescu? Ceva nou cu Haurentiu?
Florin NYC
Florin NYC Acum 2 luni
Lingăii sunt cei mai NENOROCITI
Raluca Szabo
Raluca Szabo Acum 2 luni
☕☕🙋‍♀️😂😆
Alina Tudose
Alina Tudose Acum 2 luni
Foarte tare Mircea, sunteti fantastici🔝🔝
Nikos / Nipponia
Nikos / Nipponia Acum 2 luni
aia o fost buna cu rata la banca 15 ani :)))))
Narcisa Joy
Narcisa Joy Acum 2 luni
Colegul incepator pe care-l ajuti sa se integreze si apoi te sapa pe la spate. Colegul care nu te suporta din prima zi de lucru deoarece nu a obtinut el locul de manager. Colegul care isi permite sa depaseasca deathline-urile pt ca tata e patron si tu nu poti zice mare lucru.
bogroman13
bogroman13 Acum 2 luni
3:10 deja am inceput să dau din picior.. gen "Ok, ok, da, îmh hmm, da, cum spui tu... 🙄😒" 😂
Andreea kalos Kallos
Andreea kalos Kallos Acum 2 luni
Ieu am o prietena carei timpul care sa laudă si care intarzie
nicoleta firuti
nicoleta firuti Acum 2 luni
Cristi ești super ❤️
Anda Novac
Anda Novac Acum 2 luni
😂🙂
Ionut Tihulca
Ionut Tihulca Acum 2 luni
Peretele ala si acum sta nevaruit ))))
Ralf Shumy
Ralf Shumy Acum 2 luni
🤩
Geo
Geo Acum 2 luni
Te-ai rujat? :)))
Ana maria Constantin
Ana maria Constantin Acum 2 luni
Colegul care tot timpul se contrariază și are doar el dreptate (Gică-contra); Colegul paranoic sau conspirationist; Colegul care fumează cate un pachet de țigări pe zi,iar de mâine se lasă...și se "lasă de mâine"...de vreo 2 ani...(aici m-am descris pe mine).
Vasy Pelmus
Vasy Pelmus Acum 2 luni
felicitari ramona
ALEXANDRU IULIAN CHIORBEJA
ALEXANDRU IULIAN CHIORBEJA Acum 2 luni
???????????????????????
Dan Brasov
Dan Brasov Acum 2 luni
Fa si cu tipuri de sefi 🙈
Ramona Ginerica
Ramona Ginerica Acum 2 luni
🤣🤣🤣
Cristian Fazakas
Cristian Fazakas Acum 2 luni
😂😂😂😂😂😂
Alex Spa
Alex Spa Acum 2 luni
Il adaug aici pe ala care da grenade in baie de miroase toata ziua doua etaje, nici ventilatia nu face fata. Ar mai fi colegul care cunoaste el pe cineva, are el cate un baiat in agenda, pentru orice ai nevoie, bineinteles ca nu ii raspunde niciunul la telefon. Ar mai fi si colegul sifon, care tot timpul e dat pe REC
Dretcaru Maryan
Dretcaru Maryan Acum 2 luni
Colegul ăla care...,, a...., păi stai să vezi eu ce-am pățit ...😀 P. S după ce am văzut clipul , mă c-am regăsesc în toți...😉😁
Nico Heii
Nico Heii Acum 2 luni
Cât îți urmăresc clipurile, mi-am dat seama că eu am început să râd exact ca și Cristi...ma regăsesc 😅
Dan Hutu
Dan Hutu Acum 2 luni
Mai e colegul care se plânge tot timpul. Plângăciosul cronic.
Alex Stettner
Alex Stettner Acum 2 luni
Colegii care cer bani imprumut si nu ii mai returneaza niciodata .
Radu Sipos
Radu Sipos Acum 2 luni
Colegul care isi incalzeste peste la microunde la birou =))
Alina Oprea contracte de constructii
Alina Oprea contracte de constructii Acum 2 luni
Aaa, si colegul mitoman, care spune tot felul de elucubratii despre unde si ce a facut/lucrat el, ce i-a zis lui seful (dar seful nici macar nu-l vazuse in ziua aia) si care nu-si plateste datoriile inventand tot felul de motive 🙄
mag kal
mag kal Acum 2 luni
Mama, ce bine i-ai surprins pe toti, cred ca nu e loc de munca unde sa nu existe astfel de colegi, de-ai zice ca oamenii sunt clonati ca spirit si obiceiuri !
Maestrul Gamer
Maestrul Gamer Acum 2 luni
5:19-Slabut!Eu mai am 0 ani!
Mira
Mira Acum 2 luni
Foarte tareee :))) Probabil ca nu multi au colegi ca si colega mea: tine telefonul deschis ca sa nu poata suna clientii sau colaboratorii, deschide geamul in plina iarna cand e frig si e centrala pornita, are pretentia ca toti din birou (si sefa!!! mai ales sefa :)))) sa ii dea raportul unde merg si de unde vin, minte mai mult decat respira... LE: cauta pe si prin birou si chiar in geanta, mi-am lasat semn si am 'prins-o'... si se spala pe cap la baie, a venit mai devvreme la birou si cand am ajuns eu isi usca parul :)) cica nu a apucat sa il usuce acasa, dar folosise sapun de maini si mi-am dat seama dupa miros :))
Valentin Amv's 希望
Valentin Amv's 希望 Acum 2 luni
Ai uitat de tipul care sta mult in toilet. Like Mircea
tnyxero
tnyxero Acum 2 luni
ar mai fi o categorie: Barfitorii :))
alina maria Bele
alina maria Bele Acum 2 luni
Super clipul,e tare faza cu creditul la casa😂😂😂 și cea cu pupincuriștii și cu lingușitorii,pe ăștia nu-i suport sunt oameni falși.
Alexandru Robert
Alexandru Robert Acum 2 luni
Ala care te paraste la sefu' ca ai intarziat 10 minute
Stefania Zagrai
Stefania Zagrai Acum 2 luni
1:07 peretele care l-a zugrăvit bunica 😂😂😂
MARC HANUSEAC
MARC HANUSEAC Acum 2 luni
Angajatul care le știe pe toate
MARC HANUSEAC
MARC HANUSEAC Acum 2 luni
Angajatul care bârfește pe toată lumea.
MARC HANUSEAC
MARC HANUSEAC Acum 2 luni
Angajatul ala care ii super obraznic cu sefu
ansyromania
ansyromania Acum 2 luni
colegul care e mega incarcat cu munca, dar se chinuie intre pauze de tigara si rupt de olx in 4.
DINU CIPRIAN EUGEN
DINU CIPRIAN EUGEN Acum 2 luni
ne este dor de bunica din Chinteni - bunica adevaratului Mircea Bravo
Dumitru Bianca
Dumitru Bianca Acum 2 luni
Tipul individuslist care se crede cel mai tare,isi atrage laude,restul sunt rebuturi, plus invidios maxim..
Danyxpert
Danyxpert Acum 2 luni
Sal nenea Mircea...oare ieri ai avut BMW parcat pe strada Dunării langa IuliuMall in Cluj ?
Dumitru Bianca
Dumitru Bianca Acum 2 luni
Colegul care stie tot,raspunde neintrebat ,te tine in caldura pt ca are circulația proasta iar vara la fel nu suporta aerul cond.
Dumitru Bianca
Dumitru Bianca Acum 2 luni
Colegi sau colege care barfesc pe toata lumea si in acelasi timp sunt prieteni cu toata lumea..tip vulpe..f periculoși dar nu ai ce le face,plus cei care fac nu mai ce vor ei de parca ar fi firma lor..sunt multe tipuri😬😬😬
mandataruu
mandataruu Acum 2 luni
când ești ferari.. nu te strici pe românia :))
SEO AdWords ro - Digital Advertising
SEO AdWords ro - Digital Advertising Acum 2 luni
baa barbosule ... tipul ala care isi rade barba sau ariciu de pe muian. tu ti ai pus aparat de indreptat clontii, dar barba cum crezi ca da trendului ??
Violeta Boagiu
Violeta Boagiu Acum 2 luni
Esti genial Mircea!!! Lipseste colegul pilos si arogant si care nu stie nici meserie, e musai sa-l duci in spate...
Raton Rata
Raton Rata Acum 2 luni
😂
Marianne Ji
Marianne Ji Acum 2 luni
Colegul/a care se plange mereu ca e obosit/a de parca numai el/ea lucreaza; colegul/a care mereu face pe victima ca sa il/o compatimesti; colegul/a care fura meserie sau informatii sau stil de lucru de la tine si apoi tot el/eavine sa iti dea lectii tie;
Adela-Adriana Moscu
Adela-Adriana Moscu Acum 2 luni
ADORABILI !!!!!! VA IUBESC ! ♾💜🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Marius Turnea
Marius Turnea Acum 2 luni
Mai e și ăla care orice ai fi făcut tu cu siguranta a făcut și el😖
Sebi Medrea
Sebi Medrea Acum 2 luni
Rasul ala ca porcu o fost in scenariu sau l ai facut din greseala (cand ai mers la Ramona ) 😂😂
Ion dan
Ion dan Acum 2 luni
Invidioșii și băgătorii de sama: Doamne feri sa afle ca ai la salariu cu 50 de lei mai mult ca el, ca e gata al Trei-lea Război Mondial...)) 😂
Maestrul Gamer
Maestrul Gamer Acum 2 luni
E bine daca acel razboi e indreptat inspre sef,dar o prostie daca se face intre angajati.
Felicia Rotaru
Felicia Rotaru Acum 2 luni
Bravo Mircea
Kuk Habakuk
Kuk Habakuk Acum 2 luni
:)))))))
JD
JD Acum 2 luni
Ala care pute.
mistralxl
mistralxl Acum 2 luni
Cel descris de la 4:57, no ala il intalnesti sigur in toate birourile din Romanistan.
chetanu31
chetanu31 Acum 2 luni
O vrem pe bunica!!!
Artur Korosi
Artur Korosi Acum 2 luni
6:40 cel mai enervant...
Madalina Bobeanu
Madalina Bobeanu Acum 2 luni
😂😂😂
De ce își fac romii case mari? - MIRCEA BRAVO
19:24
Tipuri de șefi - MIRCEA BRAVO
07:30
MIRCEA BRAVO
Vizionare 157 K
Patricia -  In nestire as bea  - Official video 2021
2:56
AmmA Music & Sound
Vizionare 484 K
Negocieri în piața din Dubai - MIRCEA BRAVO
15:28
Cum trăiesc românii din Anglia - MIRCEA BRAVO
51:36
Valoarea Faptei. Mircea Bravo (10 04 2021)
57:44
Bunica lui Mircea Bravo reacționează la Dacia mea!
11:56
Când vine mama în inspecție - MIRCEA BRAVO
04:49
Am dus-o pe bunica la o tură - MIRCEA BRAVO
15:18
MIRCEA BRAVO
Vizionare 1,2 mil
Acasă la un rom meșteșugar - MIRCEA BRAVO
12:25
Alegerile și lipitorii - MIRCEA BRAVO
04:37
MIRCEA BRAVO
Vizionare 335 K
Patricia -  In nestire as bea  - Official video 2021
2:56
AmmA Music & Sound
Vizionare 484 K
The War in Words: Bertie and Mary - SNL
5:45
Saturday Night Live
Vizionare 1,1 mil
Venmo Records Reveal Ridiculous Attempts To Hide Cash-For-Sex Scheme
11:00
The Late Show with Stephen Colbert
Vizionare 1,5 mil
SIDEMENS GOT TALENT
1:13:21
Sidemen
Vizionare 9 mil
TIPURI DE CUPLURI #3Chestii
9:40
3 Chestii
Vizionare 154 K
Would You Sit In Snakes For $10,000?
14:09
MrBeast
Vizionare 36 mil
Fedea si Senea -cetățeni responsabili
11:31
Comedy Zebra Show
Vizionare 45 K